Herbalife Schoonhoven staat klaar om u te helpen uw doel te bereiken.
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Herbalife Schoonhoven

Herbalife Schoonhoven

Mijn naam is Marijke Meijer. Word ik jouw coach?

Allereerst zal ik me even voorstellen: mijn naam is Marijke Meijer (46) en kom uit Schoonhoven. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen en sinds 2013 maakt Herbalife Schoonhoven een onderdeel van mijn voedingspatroon uit. Een groot deel. En omdat ik hier zo enthousiast over ben, wil ik anderen hier ook van laten profiteren.

Herbalife Schoonhoven

Een waarom, Herbalife Schoonhoven

Ik ben met de Herbalife voeding begonnen omdat ik wat gewicht kwijt wilde, maar dat was niet het enige wat er gebeurde, want mijn huid is aanzienlijk verbeterd. Had ik voorheen altijd wel een pukkeltje of dingetje, nu helemaal niet. (Knock, knock! Afkloppen, haha!) Had ik voorheen altijd koude voeten, nu helemaal niet. En misschien wel het allerbelangrijkste: ik voel me top! Ik bruis van de energie en dat voelt verdraaid goed!!.

Herbalife als gezond en volwaardig ontbijt

Makkelijk in te passen in het gezinsleven
Als u het Herbalife Schoonhoven programma volgt, geeft dit zelden problemen in het gezin. In de ochtend en de middag een voedzame Herbalife shake en ’s avonds gewoon mee-eten met de rest van het gezin. Natuurlijk moet u daarbij wel opletten dat u gezond en mager eet en dat u niet meedoet als er wordt ‘gesnoept’. Maar er hoeft verder geen afwijkende maaltijd te worden bereid.¬†Voor uw gezondheid is het heel belangrijk om 3 keer per dag te eten met tussendoor eventueel gezonde snacks zoals fruit. Veel mensen hebben in de ochtend geen honger of zitten ’s middags nog zo vol dat ze ook dan geen honger hebben. U drinkt of eet een Herbalife voedingsshake zonder problemen op, waardoor u uw lichaam toch van de benodigde voedingsstoffen voorziet.

Persoonlijke begeleiding
Al onze klanten worden persoonlijk en deskundig begeleid. Kunt u een steuntje in de rug gebruiken ? Ziet u het even niet meer zitten ? Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik ? Herbalife Schoonhoven staat klaar om u te helpen uw doel te bereiken.

De begeleiding is in principe wekelijks, dat kan bij mij thuis, telefonisch of per e-mail, maar in sommige gevallen is het ook mogelijk dat wij periodiek bij u langskomen. Elke week meten we uw gewicht, vocht gehalte, spiermassa en maten en bespreken we de resultaten.
Zo kunnen wij u tijdig helpen als uw gewichtsafname niet naar tevredenheid verloopt.