Mijn verhaal - Herbalife coach Schoonhoven - Marijke Meijer
15931
post-template-default,single,single-post,postid-15931,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Mijn verhaal

Mijn verhaal

Zo’n tweeënhalf jaar geleden kwam ik door een vriendin in aanraking met Herbalife. Ik zat op dat moment niet lekker in mijn vel en dat is een understatement. Ik had allemaal vage klachten en wist de dokterspraktijk en het ziekenhuis te vinden, maar eigenlijk kwam daar niets uit.

Het enige resultaat wat ik van die periode overhield was een flink aantal kilo’s erbij en daar werd ik vanzelfsprekend niet gelukkig van.Ik bestelde de shakes en de nodige supplementen en ik ging ermee aan de slag. Mijn vriendin coachte me en wist me als ik het even niet meer zag zitten te motiveren om toch door te gaan, want al snel voelde ik me beter, had ik meer energie, maar het echte afslanken wilde de eerste drie maanden nog niet lukken.

Mijn tekorten moesten eerst aangevuld worden en blijkbaar waren die flink, hoewel ik niet het idee had dat ik ongezond leefde. Ik at m’n fruit en groentes, maar toch duurde het even voordat ik echt de kilo’s ging verliezen. Ik hield me vast aan het feit dat ik me zoveel beter voelde en na die drie maanden zag ik m’n gewicht zakken. Whoehoe!

Toen ik ongeveer een jaar bezig was gaf de weegschaal zo’n 17 kilo minder gewicht aan en potverdorie, wat voelde ik me daar goed bij! Ik werd blij van mijn spiegelbeeld en voelde me fantastisch!Maar ik merkte nog meer, want voorheen had ik altijd koude voeten: foetsie! Als ik mijn haar waste, dan had ik als kind al dat mijn haar vol klitten zat en het een drama was om het door te borstelen. Ik dacht dat dat gewoon bij me hoorde, maar toen ik een poosje de shakes at en de supplementen stikte, was dat ook over. Mijn kam glijdt simpel door mijn gewassen haren heen. Puistjes en pukkeltjes zijn verdwenen. Mijn huid is zacht. Ik kan zelfs met minder slaap toe om me toch fit te voelen.

Ik heb momenteel een druk bestaan. Naast m’n baan waar ik vier dagen in de week druk mee ben, begeleid ik de nodige mensen met Herbalife waar ook best veel tijd in gaat zitten. Daarnaast heb ik uiteraard mijn gezin en m’n huishouden en ook steek ik de nodige tijd in mijn sociale leven.
Zo’n tien jaar geleden ben ik overspannen geweest, een flinke periode was ik volledig uitgeblust. Achteraf gezien geef ik daar ook m’n voeding de schuld van, want ik denk dat ik het nu drukker heb dan toen en nu huppel ik gewoon door.

Moraal van dit verhaal: mijn eerste doel was afslanken, dat is gelukt en dat hou ik al een jaar vast, ik blijf op gewicht. Maar wat ik er als bonus bij heb gekregen is zo fijn! Ik voel me top, ik kan de hele wereld aan! Ik doe het leukste werk wat er is, ik haal zoveel voldoening uit mensen blij maken met goede voeding!

Ik kan me een leven zonder Herbalife niet meer voorstellen en dat wil ik dus ook niet! Ik eet de shakes sowieso iedere ochtend, en vaak als ik naar m’n werk ga ook als lunch. Ik weet dan zeker dat ik m’n goede voedingsstoffen binnen krijg en tussen ons gezegd: ik vind het verdraaid makkelijk, dus eigenlijk is het ook gewoon gemakzucht, hihi!
Ik kan wel zeggen dat ik in die tweeënhalf jaar Herbalife eten een ander mens ben geworden. Een leuker en vitaler mens die het gevoel heeft de hele wereld aan te kunnen. Weet je hoe fijn dat voelt? Heul fijn!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.