Misverstanden - Herbalife coach Schoonhoven - Marijke Meijer
15928
post-template-default,single,single-post,postid-15928,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Misverstanden

Misverstanden

Een vriendin van mij informeerde even geleden bij me wat afvallen bij Herbalife precies inhoud en hoe het in z’n werk ging. Met alle liefde legde ik dat uit, want als je ergens enthousiast over bent, praat je er graag over. Ze zou eerst op vakantie gaan en daarna zou ze gaan starten, want ze wilde toch echt wel een flink aantal kilo’s kwijt. Prima!

Het was echter een vruchtbare vakantie want volgend jaar verwacht ze haar tweede kindje. “Tja, nu ga ik natuurlijk niet afvallen en met Herbalife beginnen…” zei ze. Ik keek haar verbaasd aan en vroeg haar of ze dan niet goed voor haar kindje wilde zorgen. “Zeker wel!” riep ze een tikkeltje verontwaardigd, ik ga zo gezond mogelijk eten. Daar werd ik natuurlijk blij van, maar Herbalife hoorde daar naar haar idee niet bij, want tja, dat is om af te vallen.

Fout! Herbalife wordt inderdaad in de meeste gevallen gebruikt om gewicht te verliezen, maar er zijn ook legio mensen die de shakes juist eten om aan te komen, sporters die een beter herstel willen na het trainen en ik begeleid ook mensen die iedere ochtend als ontbijt een shake nemen om zich vitaler te voelen en dat laatste zou mijn vriendin voor haar kindje moeten doen. Vind ik.

Ik en vele met mij ervaren hoe vitaler je voelt door simpelweg de shakes te eten. Dan zorg je dus goed voor jezelf en natuurlijk gelijkertijd ook voor het ongeboren kindje. Dat afvallen doen we wel weer als die kleine geboren is.

X Marijke

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.