Skin - Herbalife coach Schoonhoven - Marijke Meijer
15922
post-template-default,single,single-post,postid-15922,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Skin

Skin

Nieuw en revolutionair is de verzorgingslijn van Herbalife die de naam SKIN draagt. Volgens mij ben ik een echte Nederlander en denk daarom dus: “Eerst zien, dan geloven!” Maar wel heb ik veel vertrouwen in de producten van Herbalife, dus ik bestelde de complete lijn en ging ermee aan de gang.

Naast dat het erg mooi staat in mijn badkamer, ben ik zéér te spreken over de crèmetjes. Ik geef eerlijk toe, ik was niet zo consequent in het schoonmaken van mijn huid voor het slapen gaan, maar sinds ik deze potjes op mijn wastafel heb staan, ben ik er fanatiek in en ik voel en zie het verschil.

Ik ben gezegend met een huid met weinig rimpels, daarom zie je op de foto ook weinig verschil, maar ik heb verbluffende resultaten gezien! Rimpels die veel minder diep zijn, acné flink verminderd. Herbalife belooft resultaat in zeven dagen.

Is jouw interesse gewekt? Binnenkort geef ik een SKIN party bij mij thuis, gegeven door een gecertificeerd member. Ik zou het leuk vinden als je ook komt. Uiteraard is ook deze avond geheel vrijblijvend en kan je de producten voelen en proberen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.